Menu

Ga op avontuur (met dino’s!) in Gigantosaurus: The Game

25 januari 2020 - Gamenieuws
Ga op avontuur (met dino’s!) in Gigantosaurus: The Game
Deel met vrienden

Gigantosaurus: The Game komt op 27 maart 2020 uit in Nederland en België voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

De serie Gigantosaurus werd voor het eerst uitgezonden op Disney Junior en is zojuist door The Walt Disney Company vernieuwd voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen verschijnt op Netflix. En nu komt er dus ook eind maart een game uit die gebaseerd is op de serie. En dat is goed nieuws voor fans van de serie en natuurlijk voor iedereen die gek is op dino’s!

In Gigantosaurus: The Game ontdekken en racen spelers in de pre-historische wereld van Gigantosaurus en beleven spelers een uniek avontuur. Aan de spelers de taak de wereld te redden, door de wereld heen te racen en vooral heel veel plezier te hebben! Kinderen kruipen in de huid van hun favoriete dinovrienden uit de show – waaronder Rocky, Tiny, Mazu, en Bill – terwijl ze geheimen ontdekken, puzzels oplossen en de wereld redden.

Gigantosaurus is gebaseerd op Jonny Duddle’s zeer succesvolle boekenreeks. Met de award winnende regisseur Olivier Lelardoux aan het hoofd, neemt de serie peuters mee op een spannend, grappig avontuur terwijl de dino’s zich ontwikkelen en langzaam de wereld beginnen te ontdekken. In iedere aflevering proberen de nieuwsgierige, jonge dinosaurussen het mysterie van de “Gigantosaurus” – de grootste en heftigste dinosaur van allemaal – te ontrafelen. Ze gaan op een avontuur waarin ze hun individuele angsten overwinnen en samenwerken om problemen op te lossen. Terwijl de nieuwsgierige Mazu, speelse Tiny, timide Bill en dappere Rocky meer leren over Gigantosaurus, komen ze erachter dat ze ook iets van hem kunnen leren! Je kunt deze game samen met maximaal drie vrienden spelen om samen de avonturen te beleven.

Zijn ze bij jullie thuis gek op dinosaurussen? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *