Menu

Esporters Jimmy Donkers en Ryan Tilborg van Feyenoord op Generation Discover

27 september 2019 - Gamenieuws
Esporters Jimmy Donkers en Ryan Tilborg van Feyenoord op Generation Discover
Deel met vrienden

Bekende esporters als Jimmy Donkers en Ryan Tilborg nemen het tegen elkaar op in een spannende FIFA-wedstrijd.

Van woensdag 2 oktober tot en met zondag 6 oktober wordt Rotterdam Ahoy omgetoverd tot het Generation Discover festival. Tijdens dit gratis festival kunnen kinderen van 8 tot 14 jaar op leuke manier ervaren welke rol technologie speelt in onze toekomst.

Er zijn diverse spannende activiteiten, workshops en clinics om jongeren enthousiast te maken voor technisch onderwijs. Naar verwachting zullen meer dan 30.000 bezoekers het Generation Discover festival bezoeken. Tickets zijn gratis verkrijgbaar via www.generationdiscover.nl, zolang de voorraad strekt.

Het level in 2050

Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb zal op woensdag 2 oktober samen met leerlingen en televisiebekendheid Buddy Vedder het Generation Discover festival 2019 openen. Het vijfdaagse evenement staat in het teken van het leven in 2050; hoe zorgen we ervoor dat we slimmer, schoner en socialer gaan samenleven? Bezoekers kunnen onder andere aan de slag met technische proefjes en reizen door het verleden en de toekomst.

Na drie edities op het Malieveld in Den Haag, heeft het Generation Discover festival dit jaar voor het eerst plaats in Rotterdam Ahoy.

Feyenoord esports
Rotterdamse voetbalclub Feyenoord (Zuid-Holland) organiseert als nieuwe partner van het festival verschillende workshops. Zo kunnen kinderen robotvoetbalwedstrijden spelen met zelf geprogrammeerde robotballen of goals van hun favoriete Feyenoordspelers naspelen. Bekende eSporters Jimmy Donkers en Ryan Tilborg (voormalig jeugdspeler Feyenoord) nemen woensdag tot en met vrijdag op tegen een vertegenwoordiging van de Feyenoord jeugdelftallen. Daarnaast organiseert de club diverse sportclinics op het gigantische Feyenoord indoor voetbalveld.

Denk jij dat je het niveau aankunt van een esporter als Ryan Tilborg? Laat het ons weten in de reacties onderin deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *