Menu

Jaag samen op everzwijnen en Romeinen in Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

19 november 2019 - Gamenieuws
Jaag samen op everzwijnen en Romeinen in Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir
Deel met vrienden

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir ligt vanaf 21 november in de winkels en is beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.

Speel solo of in co-op!
Voor het eerst is er een coöperatieve modus beschikbaar in de Asterix & Obelix XXL. Hierdoor is het mogelijk om met familie of vrienden op hetzelfde scherm spelen. Asterix en Obelix moeten samenwerken om zich een weg door het spel te banen. Gelukkig vullen de acties van de twee helden elkaar goed aan. Door goed samen te werken weten ze namelijk als geen ander hoe je een Romeins kamp aan moet vallen en op hordes Romeinen moet jagen.

Het verhaal begint in het kleine dorpje Armorica. Asterix en Obelix jagen op wilde zwijnen, dorpelingen ruziën en het dorpshoofd loopt langs het hoofdplein. Vrede kan niet voor altijd duren. Op een dag krijgt Panoramix een vreemde brief. Deze gebeurtenis is het begin van een spannende reis voor onze twee helden. Ze worden hierbij geholpen door de mysterieuze krachten van de kristallen menhir. Samen reizen ze naar verre landen en worden geconfronteerd met vele gevaren. Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir draait om vechten tegen de Romeinen, ontdekken, puzzels oplossen en verzamelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *