Menu

Ga fietsend naar school in De Sims 4 Studentenleven

24 oktober 2019 - Gamenieuws
Ga fietsend naar school in De Sims 4 Studentenleven
Deel met vrienden

De les gaat beginnen! Pak je fiets en kom snel naar school in De Sims 4 Studentenleven (Discover University).

Deze nieuwe uitbreiding komt uit op 15 november voor PC. Op 17 december komt De Sims 4 Studentenleven naar PlayStation 4 en Xbox One. Met de uitbreiding kun je schoolvakken volgen, je studentenkamer gezellig inrichten, aan buitenschoolse activiteiten deelnemen en nieuwe vrienden maken.

De Sims 4 Studentenleven laat jouw Sims naar school gaan. Of ze nu vooraan in de klas zitten tijdens een college en keihard blokken om goede cijfers te halen of een paar lessen spijbelen om wat extra uurtjes slaap te pakken.

Het uitbreidingspakket introduceert ook een aantal nieuwe activiteiten en voorwerpen om Sims aan hun nieuwe leven als student te helpen wennen. Sims kunnen sap-pong (bierpong) spelen, fietsend de campus verkennen of pranks met een ander school uithalen. Daarnaast kunnen Sims lid worden van een studentenvereniging. De Sims kunnen nu op of buiten de campus wonen en zelfs kleding aan in de schoolkleuren.

Eerder kwamen al uitbreidingen uit als Stedelijk Leven, Jaargetijden, Word Beroemd en Eilandleven. De Sims 4 is een van de populairste games van uitgever EA en wordt vooral gespeeld op de PC.

Ga jij straks op de fiets naar school in De Sims? Laat het weten in de reacties onderin deze pagina!

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *