Menu

FIFA 20 event met Sierd de Vos en Bankzitters bij Albert Heijn

23 september 2019 - Gamenieuws
FIFA 20 event met Sierd de Vos en Bankzitters bij Albert Heijn
Deel met vrienden

Ben je gek van gaming en kan je niet wachten tot voetbalgame FIFA 20 uitkomt? En wil je Sierd de Vos een keer in het echt ontmoeten? Dan is er goed nieuws.

Op vrijdag 27 september start namelijk wereldwijd de langverwachte verkoop. Om dit te vieren organiseert Albert Heijn Amersfoort, in samenwerking met Coca-Cola en EA Sports, op dezelfde dag een speciaal FIFA 20 Launch Event in haar winkel aan het Eemplein in Amersfoort.

Albert Heijn Eemplein in Amersfoort met Sierd de Vos

Tussen 11:00 en 14:00 uur kunnen alle FIFA-fans terecht bij Albert Heijn Eemplein in Amersfoort om kennis te maken met de nieuwste editie van FIFA 20. In een ministadion met drie plaatsen voor populaire FIFA YouTubers kun je alle nieuwe tricks in FIFA 20 leren en het opnemen tegen LuckyGraafNL, DNPNL en HartDynasty (bekend van de Bankzitters). Kom je alleen kijken, dan kan je alle verrichtingen goed volgen via grote beeldschermen.

Brabander Sierd de Vos, de nieuwe veelbesproken Nederlandse voetbalcommentator van FIFA 20, geeft ter plekke commentaar bij de live-battle tussen LuckyGraafNL en DNPNL. Vanzelfsprekend is er voor echte fans een meet & greet met hem. Wellicht kan je hem overhalen tot een selfie of signeert hij jouw exemplaar van FIFA 20.

Wat? FIFA 20 Launch Event
Waar? Albert Heijn, Eemplein 65, Amersfoort
Wanneer? Vrijdag 27 september, 11:00-14:00 uur
Met? Sierd de Vos, LuckyGraafNL, DNPNL en HartDynasty

FIFa 20 in de winkels

Op vrijdag 27 september 0:00 uur start de verkoop van FIFA 20 via ah.nl. Ook kun je terecht in alle 950 winkels van Albert Heijn.

Waar heb jij dit jaar FIFA 20 gekocht? Laat het ons weten in de reacties onderin deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *