Menu

FIFA 20 release (met Brabander Virgil Van Dijk op de cover!) is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

27 september 2019 - Gamenieuws
FIFA 20 release (met Brabander Virgil Van Dijk op de cover!) is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland
Deel met vrienden

Virgil van Dijk zag dat het goed was.

Speel profvoetbal op het hoogste niveau of voetbal met het nieuwe VOLTA in kleine teams pleintjesvoetbal in Amsterdam. Vandaag heeft EA namelijk FIFA 20 voor PlayStation®4, Xbox One en PC uitgebracht. En dit jaar staat Brabander Van Dijk op de cover! Fans kunnen de gloednieuwe game mode VOLTA FOOTBALL* ervaren. VOLTA wordt in kleinere teams gespeeld op straat, in kooien en zaalvoetbalvelden over de hele wereld. Spelers kunnen ook weer FIFA Ultimate Team™ (FUT) spelen.

In VOLTA FOOTBALL stellen spelers hun eigen speler samen en kunnen zij met een klein team spelen. Een hele nieuwe stijl van spelen waaronder eenvoudige tikjes, moeilijke passeerbewegingen of het gebruiken van de muur als teamgenoot.

Daarnaast heeft FIFA 20 meer dan 30 officiële competities, 700 teams, 17.000 spelers en 90 officiële stadions over de hele wereld. Wil je voetballen in de UEFA Champions League of jouw helden naspelen in de Eredivisie, Pro League, de Premier League of andere competities? Dan kan dat in de nieuwe FIFA!

Heb jij FIFA 20 al gekocht? Laat het ons weten in de reacties onderaan deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *