Menu

Football Manager 2020 is uitgekomen. Welk voetbalteam kan wel wat hulp gebruiken?

21 november 2019 - Gamenieuws
Football Manager 2020 is uitgekomen. Welk voetbalteam kan wel wat hulp gebruiken?
Deel met vrienden

Football Manager 2020 is deze week uitgekomen voor PC en Mac. Jij krijgt de kans om trainer te worden van jouw favoriete club.

Voetbal is een populaire sport. En iedereen heeft er een mening over. Is Ronaldo beter dan Messi? Heeft Ajax een beter elftal dan PSV? Kan Ajax zelfs winnen van FC Barcelona? Zou je Stengs en Boadu ook opstellen als je Ronald Koeman was? Ga jij talenten ontdekken? Zet jij een gouden wissel in? In Football Manager 2020 krijg jij de kans jezelf te bewijzen! De makers Sports Interactive en SEGA geven je de kans om trainer te worden bij clubs en landen over heel de wereld.

In Football Manager moet jij keuzes maken die een echte manager ook maakt. Lukt het jou om het team beter te laten spelen en te voldoen aan de verwachtingen van de clubleiding?

Football Manager 2020 grootste talenten bij Ajax

Dit is er nieuw in deze versie:

Naast Football Manager voor PC en Mac is deze voetbalgame ook voor Mobile (voor iOS en Android) uitgebracht. Later deze maand volgt ook de release van Football Manager 2020 Touch voor Nintendo Switch. De versie voor Mobile en Touch verschillen wel met die van de PC en Mac.

Hulp

Welk team kan jouw hulp wel gebruiken? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *