Menu

Gamestate in Utrecht, Eindhoven en nu ook in Amsterdam

16 november 2019 - Gamenieuws
Gamestate in Utrecht, Eindhoven en nu ook in Amsterdam
Deel met vrienden

De grootste speelhal Gamestate is nu ook te vinden in Amsterdam. Gamestate was eerder al te vinden in steden als Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Kerkrade.

De nieuwe locatie van Gamestate op de Arena Boulevard 183-187 (in Amsterdam-Zuidoost) staat vol met hele toffe games, waaronder Pac-Man, Mario Kart, Ghostbusters en Jurassic Park. Niet iedereen kent Gamestate nog.

Veltmeijer Automaten -> Gamestate

Het bedrijf Gamestate heeft een hele lange geschiedenis. Al in 1955 was opa Veltmeijer gek op automaten. Niet op pinautomaten, want die bestonden toen niet. Maar speelautomaten! In 1957 startte hij een eigen bedrijfje op met de naam Veltmeijer Automaten. Dit bedrijfje werd steeds groter nadat met name in Oost-Europa entertainment steeds belangrijker werd. Pas in 2013 is hieruit Gamestate ontstaan. De eerste speelhal van Nederland werd dat jaar geopend in Kerkrade (Limburg).

Dagjes weg en kinderfeestjes

Wil je een dagje weg en wil je iets leuks doen in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Kerkrade of Amsterdam? In je eentje is het leuk om de hoogste scores neer te zetten in de games. Maar ga je met vrienden op stap? Dan is het waarschijnlijk nog leuker. Je hebt er namelijk veel spellen voor twee of vier personen. Daarbij is het handig dat je niet met muntgeld hoeft te betalen. Je kunt namelijk een speciaal pasje kopen en die gebruiken. Dit pasje werkt ook meteen als een soort spaarkaart.

De opening van de locatie in Amsterdam was op 14 november 2019. Ben jij al wezen kijken in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of Kerkrade? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *