Menu

Garfield Kart: Furious Racing scheurt op 7 november naar PS4, X1, Switch en PC

19 oktober 2019 - Gamenieuws
Garfield Kart: Furious Racing scheurt op 7 november naar PS4, X1, Switch en PC
Deel met vrienden

Het wereldberoemde stripboekfiguur Garfield neemt het op tegen zijn vriendjes in een gekke racegame.

Garfield Kart: Furious Racing is vandaag aangekondigd door Mindscape en Microïds. Zij maakten namelijk deze week bekend dat Garfield en zijn vriendjes nemen het vanaf 7 november tegen elkaar opnemen in een nieuwe racegame. Het is een game waar je met vier spelers split-screen tegelijk kunt racen! De kartgame komt uit op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Garfield is een dikke, luie, oranje kat die je misschien kent van de korte komische strips. Garfield Kart: Furious Racing telt acht bekende personages met ieder een eigen kart. Ieder personage heeft ook zijn eigen rijstijl. Dit betekent dat wanneer je als winnaar over de finishlijn wilt gaan, je slimme keuzes moet maken. In de game heb je ook toegang tot gekke bonusobjecten. Deze kun je gebruiken om jezelf te verdedigen en je voorsprong te vergroten. Of om je tegenstanders lastig te vallen!

In Garfield Kart: Furious Racing zijn zestien racebanen te ontdekken die allemaal gebaseerd zijn op de wereld van de beroemde, luie maar altijd hongerige, rode kater Garfield. De game is perfect om met vrienden en familie te spelen via split-screen races met vier spelers. Of in online races tot acht spelers. Nintendo Switch-spelers kunnen zelfs gebruik maken van een lokale, draadloze verbinding om zo met acht verschillende spelcomputers tegen elkaar te spelen. Verder kent de game Grand Prix, Single Race en Time Trial.

Garfield Kart: Furious Racing trailer

Er is nog geen trailer uit, maar dit is de video van de vorige Garfield Kart:

Speel jij games als Mario Kart of Crash Team Racing? En vind je het leuk dat we ook wat minder bekende games behandelen? Laat het weten in de reacties onderin deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *