Menu

Halloween in Apex Legends (Fight or Fright) begint vanaf 15 oktober (16+)

8 oktober 2019 - Gamenieuws
Halloween in Apex Legends (Fight or Fright) begint vanaf 15 oktober (16+)
Deel met vrienden

Met Fight or Fright vier je Halloween in Apex Legends.

Van 15 oktober tot 5 november organiseert de studio ReSpawn ‘Fight or Fright’. Dit is een tijdelijk Halloween-evenement in Apex Legends. Tijdens Fight or Fright kun je Kings Canyon in de nacht spelen in de modus Shadowfall, hoe tof is dat! Ook is er veel nieuwe sprookjesachtige content te ontdekken en kun je gratis loot vinden. Voor de echte fanatiekelingen is er in het weekend dubbele XP wanneer je in de top 5 eindigt. Deze Halloween-update geldt voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Seizoen 3 – Meltdown

Op 1 oktober kwam Apex Legends met Seizoen 3. Hierin zaten onder andere de nieuwe map World’s Edge en de nieuwe legend Crypto. De echte fans hoopten al langer op meer content in de game. Apex Legends werd een hit toen het onverwachts uitgebracht werd. Een van de redenen is natuurlijk dat het gratis is, maar Apex is ook populair geworden omdat het lekker speelt. Helaas was het een tijd erg stil rondom de game. Het eerste en tweede seizoen werden niet zo goed ontvangen. En er kwam maar geen nieuwe map.

Om telkens dezelfde map te spelen, zonder dat er iets verandert, gaat veel mensen vervelen. Nu begint het er steeds meer op te lijken dat er meer variatie in het spel komt. De reacties op Seizoen 3 – Meltdown zijn ook heel goed.

Wat komt er hierna in Apex? Na deze nieuwe updates is het heel logisch om te verwachten dat er een Seizoen 4 aankomt. Met deze Halloween-update zou het ook niet heel gek zijn als er meer thema’s komen naar Apex. In Fortnite zijn er ook altijd heel veel thema’s en gekke samenwerkingen.

Welk thema of samenwerking zou jij graag willen zien? Laat het weten in de reacties onderin deze pagina!
Wij hopen stiekem op sneeuwballengevechten, paaseieren zoeken en een concert van Nicky Romero of Lil Kleine aan een strand in Apex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *