Menu

In Just Dance 2020 dans je op Baby Shark, Billie Eilish en veel andere muziekhits!

5 november 2019 - Gamenieuws
In Just Dance 2020 dans je op Baby Shark, Billie Eilish en veel andere muziekhits!
Deel met vrienden

Just Dance 2020 met muziekhits als Baby Shark, Billie Eilish, K3 en Ariana Grande is nu te koop voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Ook gaat de game beschikbaar zijn op Google Stadia vanaf de lancering van het platform.

Just Dance viert het tienjarig bestaan van de gameserie met onder andere een unieke All Stars Modus. Hierbij wordt nog eenmaal op de leukste nummers van de voorgaande titels uit de serie gedanst, om vervolgens een extra nummer vrij te spelen. Sterker nog: hoe meer er wordt gedanst, hoe leuker de game wordt. Just Dance herkent de smaak van de danser en laat vervolgens een afspeellijst en aanbevelingen zien die perfect bij de speler passen. Een eigen afspeellijst samenstellen is natuurlijk ook nog altijd mogelijk.

Ook is het nog nooit zo makkelijk om Just Dance te spelen. Je kunt namelijk een special app op jouw smartphones om te dansen. Dit jaar keert de co-op modus terug. Hierin kunnen spelers samen dansen voor de hoogste score. Tot slot kunnen de kleinste dansers terecht in de Kids Modus. Hierin kunnen kleine kinderen dansen op kindvriendelijke en speciaal uitgekozen nummers.

 Alle Just Dance 2020-spelers genieten bovendien één maand gratis van Just Dance Unlimited. Met deze streamingdienst krijg je toegang tot meer dan 500 extra nummers. Just Dance 2020 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Wii, onder meer in de Ubisoft Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *