Menu

Kaartverkoop van CampZone 2020 gestart

14 december 2019 - Gamenieuws
Kaartverkoop van CampZone 2020 gestart
Deel met vrienden

Jong en oud komt in de zomervakantie naar CampZone 2020 om hun favoriete games te spelen en te kunnen genieten van hun ultieme zomervakantie.

Vanaf 24 juli tot en met 3 augustus vindt dé vakantiebestemming voor gameliefhebbers van alle leeftijden plaats. Dit jaar organiseert CampZone bekende activiteiten zoals zeepvoetbal, Pokémon GO, de Ultimate Allround Gamer competitie en natuurlijk de CampZone Kermis. Kom in 2020 naar CampZone met je tent en PC of gameconsole en vier het feest mee.

Naast de bekende activiteiten worden er Tetris- en Teamfight Tactics-competities georganiseerd. Ook zijn er Speedrunner-bijeenkomsten. Cosplayers kunnen deelnemen aan de verschillende competities, waaronder de Cosplay World Masters voorronde. Ook zijn er Twitch-streamers en andere content creators aanwezig tijdens het hele evenement aanwezig. Wie weet gaan zijn wel streamen vanaf de camping! Er is ook een nerd alert. Techneuten kunnen namelijk aan de slag bij HackZone. Tenslotte verzorgt Rabobank verschillende activiteiten. En dankzij SNLR en Juniper Networks kun je ongelofelijk snel online en offline gamen via een speciaal aangelegd netwerk.

CampZone is een unieke zomervakantie die gameliefhebbers wat ons betreft niet mogen missen. De kaartverkoop van CampZone 2020 is vandaag gestart via www.campzone.nl/tickets.

Wil je nou weten welke evenementen er bij jou in de buurt georganiseerd worden? Bekijk dan onze evenementen-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *