Menu

LAN-evenement The Party verhuist naar Nieuwegein

1 januari 2020 - Gamenieuws
LAN-evenement The Party verhuist naar Nieuwegein
Deel met vrienden
LAN-evenement The Party wordt op 3 tot en met 5 april 2020 georganiseerd. Het nieuwe adres is Beursfabriek Nieuwegein, Symfonielaan 5, 3438EX in Nieuwegein.

Al achttien jaar reizen Nederlandse gamers in het voorjaar met hun computer en toebehoren naar Eindhoven (Noord-Brabant). Met de achttiende editie van deze LAN-party komt hier verandering in. Er is namelijk een nieuwe locatie gevonden voor de spannende gamewedstrijden. De oude locatie sluit namelijk voorgoed haar deuren. In de Beursfabriek Nieuwegein (Utrecht) heeft The Party centraal in Nederland een nieuwe en praktische locatie gevonden.

The-Party is één van de grootste LAN-parties van Nederland. Dankzij de sterke esports-toernooien, de snelste netwerkverbindingen, een cosplaywedstrijd, verschillende stands en leuke activiteiten zorgen ervoor dat ieder jaar ruim 1.200 gamers The-Party bezoeken.

De vaste locatie van het evenement verandert, maar alle ingrediënten voor een succesvolle editie zijn er nog steeds. Het gehele weekend worden diverse gaming-toernooien gespeeld waarmee een deel van de prijzenpot is te winnen in games als Rainbow Six: Siege, Counter-Strike, League of Legends en Rocket League. In totaal staat de prijzenpot tot nu toe op € 8.500,-.

Gedurende het weekend zijn er daarnaast verschillende Twitch-streamers en Youtubers aanwezig, waaronder Robin ‘KaosApe’ de Bruin (die Apex Legends op topniveau speelt) en shooterfanaat Jeffrey ‘PeperTV’ Blackstone. Tenslotte presenteren de beste cosplayers van de Benelux zich op vrijdagavond om 20.15 uur. Het is een fantastisch gameweekend dat voor ieder type gamer geschikt is. De kaartverkoop is gestart en wordt georganiseerd door Duh-Events. Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.the-party.nl. Jong of oud, kleine of grote interesse in gaming, iedereen is welkom! Je kunt gamen voor je plezier of meedoen aan de verschillende toernooien.

Ga jij wel eens naar game-evenementen? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *