Menu

LEGO Star Wars The Skywalker Saga komt uit in 2020

1 januari 2020 - Gamenieuws
LEGO Star Wars The Skywalker Saga komt uit in 2020
Deel met vrienden

Warner Bros komt met goed nieuws: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt in 2020!

De afgelopen tijd zijn de Star Wars fans al verwend. Zo is op Disney+ de nieuwe serie The Mandalorian te zien (met Baby Yoda!) en is de film Star Wars: The Rise of Skywalker te zien in de bioscoop. Ook gamers kunnen blij zijn. In Fortnite is er nu een Star Wars update, De Sims 4 heeft een beeldje met Baby Yoda om jouw huis te versieren en is de game Star Wars Battlefront II nog verder uitgebreid. Daarnaast is er zelfs een nieuwe Star Wars game uitgekomen: Star Wars Jedi: Fallen Order.

Om de fans nog meer te verwennen deelt Warner Bros vast de LEGO Star Wars: The Skywalker Saga trailer. Deze LEGO-game van TT Games komt namelijk uit in 2020 en bevat alle negen Skywalker Saga-films. Hoewel we deze game nog niet hebben kunnen proberen, kunnen we eigenlijk wel stellen dat dit weer een heel tof LEGO-avontuur gaat worden met heel veel humor in een vette Star Wars-setting.

20 jaar LEGO Star Wars

In 20 jaar tijd zijn er meer dan 400 sets uitgekomen. Van de kleinste sleutelhangers tot ultieme verzamelsets met duizenden stenen.

Hebben jullie thuis al LEGO Star Wars geprobeerd? En kijken jullie uit naar de nieuwe game SW: The Skywalker Saga? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *