Menu

Maak zelf een game tijdens voorjaarsvakantie in Doetinchem (uitverkocht)

5 februari 2020 - Gamenieuws, Gamer workshops
Maak zelf een game tijdens voorjaarsvakantie in Doetinchem (uitverkocht)
Deel met vrienden

Maak zelf een game op 22 februari 2020 tijdens de introductieworkshop games maken in de voorjaarsvakantie te Doetinchem.

Heb je altijd al willen leren hoe je zelf een game maakt? Kom dan naar de workshop games maken! Wij leggen je het games maken uit en jij kunt meteen aan de slag met je eigen game. Durf jij het aan? Dit keer zal deze gamers workshop helemaal in het teken staan van de carnaval. Bij het thema carnaval kun je denken aan game met gekke kleding en wagens, maar ook aan gezelligheid! Dat vinden we tijdens het maken van games het belangrijkst. We werken daarom in kleine groepjes van ongeveer 5 personen.

De locatie van de introductieworkshop tijdens de voorjaarsvakantie is Cultureel centrum De Bongerd in Doetinchem. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ook leuk als opfriscursus wanneer je al een introductieworkshop gevolgd hebt.

Tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-maak-zelf-een-game-tijdens-voorjaarsvakantie-in-doetinchem-88355598975

————————————

Introductieworkshop

Vind jij gamen leuk en zou je ook graag willen leren hoe een game wordt gemaakt? En lijkt het je tof om te werken aan jouw allereerste eigen game? De introductieworkshop duurt ongeveer een uur en kost €7,50 per persoon. Wij regelen een laptop met de nodige software.

Play B (11.15 – 12.15) Je kunt vanaf 11.00 uur naar binnen. De introductieworkshop start om 11.15 uur en eindigt rond 12.15 uur. Er is een uitloop tot 12.30 uur.
Play C (13.15 – 14.15) Je kunt vanaf 13.00 uur naar binnen. De introductieworkshop start om 13.15 uur en eindigt rond 14.15 uur. Er is een uitloop tot 14.30 uur.
Play D (14.45 – 15.45) Je kunt vanaf 14.30 uur naar binnen. De introductieworkshop start om 14.45 uur en eindigt rond 15.45 uur. Er is een uitloop tot 16.00 uur.

————————————

Onze workshop werd in oktober 2019 aanbevolen door website Ouders enzo: ,,Als je kind een fanatiek gamer is, is dit feestje absoluut een aanrader.”

Heb je vragen?

Neem contact op via [email protected]

Adres van de workshop

De Bongerd 81

7006 NH Doetinchem.

Over ons

Kunnen ze bij jou thuis maar niet stoppen met praten over games als Fortnite, FIFA, De Sims of Minecraft? Check dan onze game site JuniorGamer.nl voor het laatste gamenieuws en onze workshops!

Één reactie op “Maak zelf een game tijdens voorjaarsvakantie in Doetinchem (uitverkocht)

Redactie

De workshops van morgen zijn helemaal uitverkocht. Zou je de volgende keer mee willen doen? Stuur ons dan even een mailtje via [email protected]. Dan hoor je als eerste wanneer er weer nieuwe workshops beschikbaar zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *