Menu

Modern Day Gladiators over beroemde Fortnite esporter Dubs

29 oktober 2019 - Nerd alert
Modern Day Gladiators over beroemde Fortnite esporter Dubs
Deel met vrienden

Modern Day Gladiators met beroemde Fornite esporter Dubs is binnenkort te zien op Insight TV.

Dit nieuwe programma gaat over esports en volgt beroemde gamers genaamd ‘Moderne Gladiatoren’. In de serie worden bekende esporters als Dubs (Fortnite) gevolgd. De vierdelige serie geeft een kijkje in de snelle wereld van esports. Kijkers krijgen te zien hoe de gamers trainen en leven en hun grootste gevechten leveren in een digitale arena. De sport bestaat niet alleen uit succesverhalen. De serie neemt je ook mee naar de mindere kant van esports: van gameverslaving tot schandalen uit de esports-scene.

De eerste aflevering neemt je onder andere mee naar Brazilië en Zuid-Korea. Zuid-Korea wordt ook wel de moeder van esports gezien. We zien Dubs. Dubs is een 16-jarige atleet die niets liever wil dan de wereldbeker van Fortnite winnen. Naast de beker gaat het ook om prijzengeld van 30 miljoen dollar. In Sao Paolo volgen we het League of Legends team INTZ, terwijl zij zich klaarmaken voor een belangrijke wedstrijd. En we krijgen een kijkje in het leven van een gamer van een Koreaanse League of Legends team.

In de volgende aflevering kijken we mee met Snake Eyez uit LA. Geboren en getogen in Compton. Het is niet alleen maar rijkdom en roem in de sport.

De Modern Day Gladiators krijgen ook te maken met enorme druk. In de tweede aflevering krijgen hele jonge gamers soms al te maken met een burn-out.

In de laatste aflevering kijken we naar de toekomst van gaming. We kijken mee met de FaZe clan tijdens de Fortnite World Cup. De Faze clan is waarschijnlijk het meest bekende merk in de esports-wereld.

De hele serie is vanaf 13 november in te volgen op Insight TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *