Menu

Nachtopening Pokémon Sword en Shield zorgt voor gekte bij release

15 november 2019 - Gamenieuws
Nachtopening Pokémon Sword en Shield zorgt voor gekte bij release
Deel met vrienden

Meer dan 5000 mensen stonden voor de deur van Game Mania in Nederland bij de nachtopening van Pokémon Sword en Shield voor de Nintendo Switch.

Game Mania organiseerde afgelopen nacht (van 14 op 15 november) een nachtopening voor het compleet nieuwe Pokémon-avontuur van Pokémon Sword en Pokémon Shield voor Nintendo Switch. Speciaal voor de fans werd de nachtopening georganiseerd. Hierdoor konden zij als allereerste een van de drie nieuwe partner-Pokémon: Grookey, Scorbunny of Sobble kiezen. Iedereen die om klokslag middernacht voor de deur van Game Mania stond kon als eerste op reis door de prachtige Galar-regio. In deze regio staan weer nieuwe Pokémon op je te wachten in uitgestrekte velden en wegen.

Er waren lange wachtrijen met fanatieke Pokémon-trainers bij 42 Game Mania’s in Nederland als gevolg van deze nachtopening. In het totaal bracht dit meer dan 5000 trainers op de been. Om in de stemming te komen speelde de bekende Pokémon themamuziek uit de serie in alle winkels. Daarnaast waren veel medewerkers en fans verkleed in Pokémon-cosplay. En gingen trainers in de rij via hun telefoon samen aan de slag met Pokémon Go.

De fans in de buurt van Utrecht hadden het meest gelukt. Zij konden op de foto en knuffelen met een levensgrote Pikachu. Er zijn maar een paar exemplaren in Europa beschikbaar van dit pak.

Iedereen kwam natuurlijk voor de nieuwe Pokémon-game:

Ben jij een Pokémon trainer? En heb jij de game al gekocht? Laat het ons weten in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *