Menu

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville is uit

21 oktober 2019 - Gamenieuws
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville is uit
Deel met vrienden

Het is tijd om te groeien! Plants vs Zombies: Battle for Neighborville is nu te koop op de Playstation 4, Xbox One en PC.

Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville van Studio PopCap speelt zich af in het grote Neighborville. Dit is een gebied waarin een nieuwe strijd tussen planten en zombies op het punt staat te beginnen.

Net zoals de vorige games van Plants vs Zombies (zoals Garden Warfare 2) gaat het om samenwerking. Er zijn bijvoorbeeld zes online modi, waaronder de nieuwe en chaotische 4 tegen 4 Battle Arena. De game bevat de bekende personages zoals de Peashooter (erwtenschieter), Sunflower (zonnebloem), Imp (dwerg) en Mech (robotachtig) en de Foot Soldier (soldaat). Maar er zijn ook nieuwe gezichten zoals vlammen-schietende Snapdragon (hapdraak), de nieuwe zombie 80s Action Hero, Oak (eik) en Acorn (eikel).

Je kunt ervoor kiezen om alleen op avontuur te gaan, maar je kunt ook overal in splitscreen co-op en online co-op spelen. En mocht je lekker bij willen komen van de strijd tussen planten en zombies, dan kun je in Giddy Park lekker ontspannen in attracties. Zo is er een reuzenrad, zijn er bootjes, kun je pianospelen en kun je oefenen in de schietbaan.

Ook zullen er tijdelijke evenementen zijn.

Ben jij voor de planten of de zombies? Laat het weten in de reacties onderin deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *