Menu

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX op de Switch

21 maart 2020 - Gamenieuws
Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX op de Switch
Deel met vrienden

The Pokémon Company en Nintendo hebben bekendgemaakt dat Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch.

De game is een weerzien met de Pokémon Mystery Dungeon-spellen Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team, die in 2006 in Nederland en België uitgebracht zijn. Ze bevatten nieuwe personages en spelfunctionaliteiten.

Avonturen met meer dan vierhonderd Pokémon

Ontmoet Pokémon zoals:

Hulp na flauwvallen
Spelers kunnen een nieuw reddingsteam samenstellen met Pokémon die in de kampen verblijven. Dit is echter niet de enige manier waarop een speler teamleden kan redden die in een kerker verslagen zijn. Een speler kan namelijk ook een reddingsverzoek naar een andere speler sturen. Wanneer deze het verzoek accepteert, kan hij het flauwgevallen team gaan redden. Spelers die een ander reddingsteam redden, ontvangen beloningen in het spel.

Spelers die eerder de demoversie van Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX op hun Nintendo Switch-systeem gespeeld hebben, kunnen de SAVE-gegevens hiervan overzetten naar de volledige versie.

Ga voor meer informatie over Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX naar Pokemon.nl/mysterydungeon.

Zijn ze bij jullie thuis ook Pokémon-fan? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *