Menu

Populaire YouTubers JoostSpeeltSpellen en Roediementair gaan theater in

25 januari 2020 - Gamenieuws
Populaire YouTubers JoostSpeeltSpellen en Roediementair gaan theater in
Deel met vrienden

YouTubers JoostSpeeltSpellen en Roediementair maken hun debuut op het podium met hun eigen voorstelling Joost x Roedie: Uitgespeeld.

YouTubers JoostSpeeltSpellen (Joost Bouhof) en Roedie (Rudi Wijnen) betreden met hun theatervoorstelling Uitgespeeld een voor hen onbekende wereld. De jonge twintigers zijn bekende YouTubers met hun video’s over online gamen. Ze geven ouders en kinderen een unieke inkijk in het leven van online gamers, van zowel de hoogtepunten als de worstelingen. Wat als de vrienden uit elkaar dreigen te groeien door het succes van een uit de hand gelopen hobby? En, is er leven naast en na YouTube?

Productiehuis Artcore brengt i.s.m. Theaterbureau De Mannen met Uitgespeeld voor het eerst de on- en offline wereld samen in een theatervoorstelling. Voor kinderen is de voorstelling een feest van herkenning met memes en games. Voor ouders is het een kans zich in hun kinderen te verplaatsen en een beter beeld te krijgen van waar zij naar kijken en wat het inhoudt om een YouTuber te zijn.

JoostSpeeltSpellen (Joost Bouhof) en Roediementair (Rudi Wijnen) geven een theatervoorstelling

Joost Bouhof (23) is bekend van het YouTube-kanaal JoostSpeeltSpellen, dat meer dan een half miljoen abonnees heeft. Ook is hij de game-expert voor onder meer het NOS Journaal.

Rudi Wijnen (25) is met zijn YouTube-kanaal Roedie (voorheen Roediementair) met ruim vierhonderdduizend volgers in een mum van tijd uitgegroeid tot de top van YouTube in Nederland. Rudi is een vaste gast in het online programma Legends of Gaming van EndemolShine.

Ben je benieuwd wanneer de theatervoorstelling is van Joost Bouhof en Rudi Wijnen? Joost x Roedie: Uitgespeeld staat op 13, 14 en 15 oktober in het DelaMar Theater in Amsterdam en op 23, 24 en 25 oktober in het Oude Luxor in Rotterdam. Meer informatie is te vinden op joostxroedie.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *