Menu

Snack World: The Dungeon Crawl Gold komt uit op de Nintendo Switch

21 november 2019 - Gamenieuws
Snack World: The Dungeon Crawl Gold komt uit op de Nintendo Switch
Deel met vrienden

Ben je verliefd op Japanse RPG-games? Dan is er goed nieuws! Snack World: The Dungeon Crawl Gold komt op Valentijnsdag (14 februari 2020) uit op de Nintendo Switch.

Deze game zal dit keer niet alleen in Japan, maar ook in landen als Nederland en België te koop zijn. Omdat aankondigingstrailers (klik maar op de link) van Japanse spellen best vreemd zijn, hebben we hier gameplay-beelden gevonden van de Japanse versie:

Het verhaal

Wanneer de kwaadaardige Sultan Vinegar probeert de Deodragon genaamd Smörg Åsbord weer tot leven te wekken, verkeert heel Snack World in groot gevaar. In dit maffe avontuur kun je je personage naar eigen smaak aanpassen en je aansluiten bij de heldhaftige schattenjagers Chup, Mayonna en hun bende. Samen moeten jullie je een weg banen door omgevingen vol slapstick-humor om de orde te herstellen in het land Tutti-Frutti.

Voordat je eropuit trekt, kun je je in de stad voorbereiden op het volgende avontuur door te winkelen bij merkwaardig moderne winkels vol verbruiksartikelen, upgrades voor je uitrusting en meer. Tijdens je tocht door elke procedureel samengestelde kerker moet je vervolgens op zoek gaan naar schatten en buit, terwijl je verraderlijke valstrikken ontwijkt en woeste eindbazen verslaat. Gebruik snacks om tijdens gevechten de hulp van bondgenoten in te roepen, wissel wanneer je wilt tussen uitrustingsets, genaamd ‘jaras’, en gebruik etenswaren om sterker te worden.

Online en lokaal op avontuur

In Snack World: The Dungeon Crawl Gold kun je samenwerken met vrienden om grote bazen te verslaan. Je kunt in de online*- en lokale coöpstanden met twee tot vier personen spelen op de Nintendo Switch. Om online te spelen heb je wel een online abonnement van Nintendo nodig.

Ben jij gek op RPG-games? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *