Menu

Snack World: The Dungeon Crawl – Gold

21 februari 2020 - Gamenieuws
Snack World: The Dungeon Crawl – Gold
Deel met vrienden

Als je trek hebt in het verzamelen van schatten en loot, dan heb je geluk! Snack World: The Dungeon Crawl – Gold is namelijk nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Sluit je aan bij de heldhaftige schattenjagers Chup, Mayonna en hun bende. Baan je vechtend een weg door willekeurig gegenereerde kerkers om een humoristische opdrachten te voltooien en de orde in het land Tutti-Frutti te herstellen. De kwaadaardige Sultan Vinegar is van plan om de Deodragon, Smörg Åsbord, weer tot leven te wekken. Hierdoor wordt heel Snack World bedreigd. Aan jou de taak hem te stoppen!

Om je goed voor te bereiden op je avonturen, kun je gaan winkelen in luxe supermarkten en je uitrusting verbeteren. Dit is handig om de vele spannende gevechten die je staan te wachten. Eenmaal klaar voor de strijd, kun je in kerkers vol valstrikken en machtige eindbazen op schattenjacht gaan. Daarbij kun je “snacks” gebruiken om speciale bondgenoten op te roepen die je tijdens gevechten helpen. Werk samen met vrienden om grote eindbazen met nog grotere ego’s te verslaan in de online multiplayer. Ook is er een optie voor en lokale coöp voor maximaal vier spelers. Hier heb je wel allemaal een eigen Switch en de game voor nodig.

Hebben ze bij jullie thuis Snack World: The Dungeon Crawl – Gold al gespeeld? Laat het ons weten in de reacties?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *