Menu

Spellenspektakel is dé beurs voor spellen en toernooien

26 oktober 2019 - Nerd alert
Spellenspektakel is dé beurs voor spellen en toernooien
Deel met vrienden

Spellenspektakel is een beurs vol bordspellen, toernooien en kinderactiviteiten.

Schuif op 9 en 10 november je stoel aan bij een van de honderden speeltafels bij de Jaarbeurs in Utrecht. Hier worden namelijk de nieuwste bordspellen gepresenteerd. Samen met familie of vrienden kun je de spellen uitgebreid proberen. Hierbij krijg je uitleg van ervaren spelers. Ontdek ook de laatste uitbreiding van je favoriete spel. En kijk rustig rond bij de winkels vol nieuwe en tweedehands spellen. Voor kinderen is er een speciaal ingericht Kinderplein.

Toernooien

Toernooien van bordspellen

Maak kans op grote prijzen tijdens het Magic: the Gathering toernooi. Of test hoe goed je bent in KeyForge en X-Wing bij de Dutch Grand Championships. Op beide dagen vindt het Europees Kampioenschap Kolonisten van Catan plaats. Hier strijden de beste spelers uit heel Europa tegen elkaar.
Uitleg van spellen Ben je nog niet zo goed dat je aan een toernooi wilt deelnemen, maar lijkt het je wel leuk meer te leren over bordspellen? Dan is het Spellenspektakel waarschijnlijk ook een handige plek voor jou. Je kunt namelijk uitleg krijgen van een ervaren demonstrateur.

Bordspellen waar je uitleg van kunt krijgen zijn bijvoorbeeld Boomgaard, Carcassonne, Kolonisten van Catan, Codenamen, De Familie Stapel, Doolhof 3D, Eenhoorn Flonkerglans, Junior Stories, Machi Koro, Minecraft bordspel en Relative Insanity.

Kinderactiviteiten en kinderopvang op de beurs

Bordspellen voor kinderen

Het Spellenspektakel is een evenement voor het hele gezin, dus ook voor kinderen van alle leeftijden! Er is van alles te doen op het speciaal voor hen ingerichte Kinderplein. Spelletjes van verschillende uitgevers en creatieve kinderactiviteiten op maat. Een professioneel team staat klaar voor begeleiding en uitleg, zodat je kind gerust zijn gang kan gaan terwijl je zelf de beurs kan bezoeken. Een klein Spellenspektakel voor de jonge bezoekers!
Kinderen vanaf vier jaar kunnen op het Kinderplein blijven spelen, terwijl u zelf over de beurs loopt. Onder toezicht van professionele pedagogisch medewerkers kunnen de kinderen blijven spelen. Bij kinderen onder de vier jaar wordt gevraagd zelf op het Kinderplein aanwezig te blijven. Voor hele jonge kinderen heeft Spellenspektakel verzorgingsmaterialen, speelgoed en verschoonmogelijkheden.
Bordspellenwinkels Natuurlijk mogen de bordspellenwinkels niet ontbreken. Ga op de beurs langs bij bekende bordspellenwinkels als 999 Games, Asmodee, Haba, Identity Games, Koninklijke Jumbo, Megablue, Ravensburger, SmartGames, The Dutch Game Mill en White Goblin Games.

Juf Jannie

Op de bordspellenbeurs kun je ook zomaar bekende spelers tegenkomen. Vorig jaar was er bijvoorbeeld Juf Jannie. Let wel op: In 2018 werd de beurs nog gehouden in Eindhoven. Dit jaar is het in Utrecht. Bekijk hieronder de video van Juf Jannie:

Tickets en informatie

Ga naar Spellenspektakel.nl.

Welk bordspel speel jij het meest? Laat het weten in de reacties onderin deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *