Menu

Star Wars Jedi: Fallen Order is nu te koop (16+)

15 november 2019 - Gamenieuws
Star Wars Jedi: Fallen Order is nu te koop (16+)
Deel met vrienden

Star Wars Jedi: Fallen Order is nu te koop voor Xbox One, PlayStation 4 en PC via Origin en Steam. Ook is Star Wars Jedi: Fallen Order verkrijgbaar in de Epic Games Store.

In Star Wars Jedi: Fallen Order nemen de spelers de rol aan van Cal Kestis. Cal is een voormalige Padawan die zich verstopt nadat de Jedi bijna volledig zijn weggevaagd. Dit gebeurde namelijk toen Orde 66 door The Emperor was geëxecuteerd. Als hij gedwongen wordt op de vlucht te gaan, wordt Cal al snel vergezeld door Cere Junda en Greez. Cere Junda is een voormalig Jedi Knight. Greez is een Latero-piloot die vliegt met het schip van de crew dat bekend staat als de Stinger Mantis. BD-1 (Cal’s trouwe droid) zal spelers helpen navigeren en diverse planeten te verkennen. In deze game zitten Kashyyyyyk en de nooit eerder getoonde planeet Zeffo. Cal en zijn vrienden proberen de Empire en de Second Sister van de Inquisition een stap voor te blijven.

In een tijd waarin het voor Jedi steeds gevaarlijker wordt ga je Cal’s reis van een jonge Padawan naar een Jedi Knight ervaren. Elk gevecht is uniek en spelers gaan het gevecht aan met allerlei vijanden, waaronder stormtroopers en machtige bazen. Hierbij leer je nieuwe vaardigheden aan.

SWJFO is nu zowel digitaal als in de winkels verkrijgbaar.

Ben jij gek op Star Wars? En ga je deze nieuwe Star Wars game spelen? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *