Menu

In The Stretchers is het aan jullie om ze te redden!

10 november 2019 - Gamenieuws
In The Stretchers is het aan jullie om ze te redden!
Deel met vrienden

The Stretchers is een nieuwe humoristische partygame die je samen met een vriend kunt spelen. Jullie moeten zoveel mogelijk mensen redden.

Twee spelers kunnen de rollen aannemen van twee verpleegkundigen, die ook door een enkele speler tegelijk bestuurd kunnen worden. Samen moeten zij zich op de mafste manieren inzetten voor het redden van burgers.

Om mensen te redden moeten spelers met hun ambulance naar elk ongeluk rijden. Daar begint de chaos al: breek door muren, vlieg door de lucht, en trotseer de gekste gevaren om je bestemming te bereiken. Eenmaal aangekomen op bestemming moeten spelers samenwerken om Dizzies (burgers) op hun brancard te stapelen (of ze bij hun ledematen pakken) en terug te brengen naar hun trouwe ambulance. Hierbij moeten ze ook weer hindernissen overwinnen en puzzels kraken. Gebruik bijvoorbeeld meubels om laserstralen te blokkeren en sloopkogels om muren te vernietigen.

Naast het redden van burgers in nood, biedt de game diverse  extra missies die variëren van het omzagen van bomen en het bouwen van hellingen tot het opblazen van rotsen met vuurwerk en zelfs verstoppertje spelen.

The Stretchers is een grappige coöp-puzzelgame die is ontwikkeld door Tarsier Studios. De game wordt uitgegeven door Nintendo en is nu als download verkrijgbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. Je speelt de game met de Joy-Con. Twee spelers kunnen elk één Joy-Con gebruiken. Ook kun je The Stretchers in je eentje spelen door twee Joy-Cons te gebruiken.

Hou jij van dit soort gekke en chaotische party games? Laat het ons weten onderaan in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *