Menu

Uitbreidingen komen naar Pokémon Sword en Shield

25 januari 2020 - Gamenieuws
Uitbreidingen komen naar Pokémon Sword en Shield
Deel met vrienden

De uitbreidingen The Isle of Armor en The Crown Tundra komen dit jaar naar Pokémon Sword en Shield.

The Isle of Armor staat gepland voor eind juni 2020, en de release van The Crown Tundra voor het najaar van 2020. Hiervoor heb je een speciale uitbreidingspas nodig. Deze pas is nu in de voorverkoop voor € 29,99. In beide uitbreidingen kan een nieuw gebied verkend worden en kunnen nieuwe Pokémon en kledingstukken, handige functionaliteiten en nog veel meer ontdekt worden. Bovendien kunnen fans bij de aanschaf van de uitbreidingspas speciale verrassingen krijgen: een Pikachu-pak en een Eevee-pak. Fans kunnen het Pikachu-pak en het Eevee-pak in Pokémon Sword of Pokémon Shield verkrijgen via codes die ze na de aanschaf van de uitbreidingspas ontvangen.

The Isle of Armor

The Isle of Armor
In deze uitbreiding begeven Trainers zich naar The Isle of Armor, het toneel van een nieuw avontuur in de regio Galar. The Isle of Armor is een gigantisch eiland boordevol omgevingen die in Galar nog niet eerder te zien zijn geweest. De spelers vinden er bruisende stranden, bossen, moerassen, grotten en zandduinen. Daarnaast zijn er vele Pokémon die op dit eiland hun thuis hebben en er te midden van de weelderige natuur in alle vrijheid wonen. Er is zelfs een dojo die gespecialiseerd is in enkele zeer bijzondere trainingsmethoden. Trainers en hun Pokémon worden leerling van de meester van deze dojo en trainen hard om nog sterker te worden.

The Crown Tundra

The Crown Tundra logo
Deze uitbreiding speelt zich af in de besneeuwde wereld van The Crown Tundra. The Crown Tundra kenmerkt zich door een schitterend, zilverkleurig landschap. In dit ijskoude gebied met zijn grillige winterse bergen leven de mensen in kleine gemeenschappen waar men elkaar steunt en op elkaar vertrouwt. Een bepaalde persoon zal de speler benoemen tot de leider van het verkenningsteam in The Crown Tundra. Trainers krijgen de opdracht om de gebieden van dit bevroren land te gaan verkennen. Hier kunnen Trainers alle hoeken en gaten van de Pokémon-schuilplaatsen gaan ontdekken, waarvan ze tot nu toe alleen tijdens Max Raid Battles een glimp op hebben kunnen vangen.

Hebben jullie thuis al zin in de nieuwe uitbreidingen? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *