Menu

Valenbreinsdag in Plants vs Zombies: Battle for Neighborville

9 februari 2020 - Gamenieuws
Valenbreinsdag in Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
Deel met vrienden

Er hangt liefde in de lucht in Plants vs Zombies: Battle for Neighborville voor het Valentijns-evenement van februari: Valenbreinsdag.

De update van deze maand geeft spelers de mogelijkheid om Valenbreinsdag in stijl te vieren in een (met liefde) gedecoreerde versie van Giddy Park. Probeer ook het nieuwe gebied en verdien nieuwe cosmetische voorwerpen.

Spelers kunnen ze los van elkaar gebruiken om zowel hun uiterlijk als hun speelwijze aan te passen. En ze kunnen ze zelfs combineren voor de eerste legendarische upgrade: een persoonlijk schild voor het slagveld tussen planten en zombies.

PopCap Vancouver en EA kondigen ook het eerste geheel nieuwe personage voor Plants vs Zombies: Battle for Neighborville aan: Wizard Zombie. Spelers kunnen de Tovenaar verdienen door het einde van de prijzenkaart te halen tijdens het St. Zombie Dag-festival in maart. Daarna kan het personage in-game worden verdiend met 500.000 munten. Maart brengt ook allerlei nieuwe beloningen met zich mee die spelers kunnen verzamelen. En er komt ook een rangmodus voor de Gevechtsarena, dus hou JuniorGamer.nl in de gaten voor het gamenieuws!

Spelen jullie thuis ook Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *