Menu

Games maken tijdens kerstvakantie in Doetinchem

4 november 2019 - Evenementen, Nerd alert, Net binnen
Games maken tijdens kerstvakantie in Doetinchem
Deel met vrienden

Wij organiseren weer introductieworkshops games maken tijdens de kerstvakantie bij JuniorGamer in Doetinchem. Kom jij ook op 4 januari 2020 een game maken?

Dit keer zal de Introductieworkshop helemaal in het teken staan van de winter. Bij het thema winter kun je denken aan game met sneeuwpoppen, ijs, maar ook aan gezelligheid! Dat vinden we bij JuniorGamer tijdens het maken van games het belangrijkst. We werken daarom in kleine groepjes van ongeveer 5 personen.

De locatie van de introductieworkshop tijdens de kerstvakantie is Cultureel centrum De Bongerd in Doetinchem.

Meer informatie over de tickets volgt snel.

————————————

Introductieworkshop

Vind jij gamen leuk en zou je ook graag willen leren hoe een game wordt gemaakt? En lijkt het je tof om te werken aan jouw allereerste eigen game? De introductieworkshop duurt ongeveer een uur en kost €7,50 per persoon. Wij regelen een laptop met de nodige software.

Play C (13.15 – 14.15) Je kunt vanaf 13.00 uur naar binnen. De introductieworkshop start om 13.15 uur en eindigt rond 14.15 uur. Er is een uitloop tot 14.30 uur.
Play D (14.45 – 15.45) Je kunt vanaf 14.30 uur naar binnen. De introductieworkshop start om 14.45 uur en eindigt rond 15.45 uur. Er is een uitloop tot 16.00 uur.

————————————

Onze workshop werd in oktober 2019 aanbevolen door website Ouders enzo: ,,Als je kind een fanatiek gamer is, is dit feestje absoluut een aanrader.”

Heb je vragen?

Neem contact op via [email protected]

Heb jij wel eens een game gemaakt? En heb je daarvoor Construct 2, Scratch, Mario Maker 2, GameMaker, Unity, Minecraft, Roblox of een ander programma gebruikt? Laat het ons weten in de reacties onderin deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *