Menu

Games maken tijdens kerstvakantie in Doetinchem

31 december 2019 - Gamer workshops
Games maken tijdens kerstvakantie in Doetinchem
Deel met vrienden

JuniorGamer organiseert introductieworkshops games maken tijdens de kerstvakantie in Doetinchem. Kom jij ook op 4 januari 2020 een game maken?

Altijd al willen leren hoe je zelf een game maakt? Kom dan naar de workshops games maken! Wij leggen je het games maken uit en jij kunt meteen aan de slag met je eigen game. Durf jij het aan? Dit keer zal de Introductieworkshop helemaal in het teken staan van de winter. Bij het thema winter kun je denken aan game met sneeuwpoppen, ijs, maar ook aan gezelligheid! Dat vinden we tijdens het maken van games het belangrijkst. We werken daarom ook in kleine groepjes van ongeveer 5 personen.

De locatie van de introductieworkshop tijdens de kerstvakantie is Cultureel centrum De Bongerd in Doetinchem. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-games-maken-tijdens-kerstvakantie-in-doetinchem-83467755303

————————————

Introductieworkshop

Vind jij gamen leuk en zou je ook graag willen leren hoe een game wordt gemaakt? En lijkt het je tof om te werken aan jouw allereerste eigen game? De introductieworkshop duurt ongeveer een uur en kost €7,50 per persoon. Wij regelen een laptop met de nodige software.

Play C (13.15 – 14.15) Je kunt vanaf 13.00 uur naar binnen. De introductieworkshop start om 13.15 uur en eindigt rond 14.15 uur. Er is een uitloop tot 14.30 uur.
Play D (14.45 – 15.45) Je kunt vanaf 14.30 uur naar binnen. De introductieworkshop start om 14.45 uur en eindigt rond 15.45 uur. Er is een uitloop tot 16.00 uur.

————————————

Onze workshop werd in oktober 2019 aanbevolen door website Ouders enzo: ,,Als je kind een fanatiek gamer is, is dit feestje absoluut een aanrader.”

Heb je vragen?

Neem contact op via [email protected]

Adres van de workshop

De Bongerd 81

7006 NH Doetinchem.

Over ons

JuniorGamer.nl is dé game site voor ouders met kinderen met nieuws, reviews en evenementen van games als Fortnite, FIFA 20, De Sims 4 en Minecraft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *