Menu

YouTuber Pascal Scherpenkate stemacteur in De Wraak van de Ninja

29 februari 2020 - Nerd alert
YouTuber Pascal Scherpenkate stemacteur in De Wraak van de Ninja
Deel met vrienden

Pascal Scherpenkate is stemacteur in De Wraak van de Ninja. Deze nieuwe film is vanaf 15 april te zien in de bioscoop.

Naast Pascal zijn er meer bekende namen zoals TikTokkers Sara en Rosa Dol en voormalig Gamekings-presentatrice Marcella de Bie (ook wel bekend als Nysira).

Bioscoopfilm: De Wraak van de Ninja

Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas.

Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft! Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om met meer zelfvertrouwen die pestkop Glenn een lesje te leren en een move te maken naar Jessica. Maar de Ninja is zelf ook op missie… Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen. Uiteindelijk leert de Ninja ook een lesje van Alex: een slimme wraakactie zonder geweld werkt soms beter dan je denkt. Benieuwd? Kom maar op als je durft!

Pascal Scherpenkate

Pascal, ook bekend als ItzSyntrax, heeft 282.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal en is daarnaast onderdeel van het populaire format Legends of Gaming (zie video).

Vinden jullie het thuis ook tof om bekende YouTubers en gamers voorbij te zien komen in films en op televisie? En zijn jullie van plan om naar deze nieuwe film te gaan? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *