Menu

YouTubers Royalistiq en Don de Jong gamen tijdens Amsterdam Motor Show

29 februari 2020 - Gamenieuws
YouTubers Royalistiq en Don de Jong gamen tijdens Amsterdam Motor Show
Deel met vrienden

Royalistiq en Don de Jong gamen op maandag 13 april tijdens de Amsterdam Motor Show in de Rai.

Amsterdam Motor Show onthulde deze week dat de auto’s van de autoliefhebbers Royalistiq, Don de Jong en Joel Beukers te bewonderen zijn tijdens het evenement in de Rai Amsterdam (Noord-Holland). De auto’s van de populaire content creators zijn veelvuldig op hun social media kanalen te zien, maar tijdens het Paasweekend voor iedere bezoeker van de show eindelijk in het echt te aanschouwen. Daarnaast krijgt een select aantal fans van de populaire Royalistiq en natuurlijk Don de Jong de mogelijkheid om met hun helden op een podium te gamen, en ze persoonlijk te ontmoeten.

Royalistiq en Don de Jong

De jonge autoliefhebbers kennen Roy (Royalistiq, zie video) en Don (Don de Jong) van hun YouTube-kanalen waar zij samen meer dan 1,5 miljoen volgers hebben en regelmatig games spelen. Roy en Don zijn de trotse eigenaren van de snelle Audi RS7 en Audi RS6.  Deze auto’s schitteren regelmatig in hun video’s. Deze snelle bolides zijn tijdens de Amsterdam Motor Show van dichtbij te bewonderen. Royalistiq is zondag 12 april en maandag 13 april aanwezig en Don is maandag 13 april te zien tijdens de show.

Joel Beukers

Auto's van YouTubers Royalistiq, Don de Jong en Joel Beukers

Joel Beukers is een bekende naam in de autowereld mede dankzij zijn gouden auto’s. Wanneer je een gouden Lamborghini of gouden Rolls-Royce ziet rijden, dan is deze ongetwijfeld van Joel Beukers. Hij zette in een korte tijd een succesvol fitness-imperium op met het zijn credo “Ga voor goud”. Dit motto heeft door vertaald naar zijn exclusieve bolides. Tijdens de Amsterdam Motor Show is niet alleen Joel aanwezig, ook zijn nieuwe Lamborghini Urus en gouden Ferrari 812 Superfast zijn te zien tijdens de autoshow.

Bezoek voor meer informatie: https://www.amsterdammotorshow.com/.

Zijn jullie thuis gamers en volgen jullie Royalistiq, Don de Jong of Joel Beukers? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *